name
Star Wars Special - The Black Series - Force FX Z6 Riot Control Baton

Fans kunnen zich de grootste veldslagen en missies in de Star Wars-saga voorstellen met rollenspelitems uit The Black Series. De Force FX Z6 Riot Control Baton, gemodelleerd naar het wapen uit Star Wars: The Last Jedi, biedt realistische lichteffecten, authentieke filmgeluiden en een echt metalen handvat met vibrerende motor. Een indrukwekkende 1:1 replica op ware grootte voor volwassen Star Wars-liefhebbers. Een echte collectors item!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Special Price € 99,95 Regular Price € 199,95
Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Gratis verzending!

Fans kunnen zich de grootste veldslagen en missies in de Star Wars-saga voorstellen met rollenspelitems uit The Black Series!

Met voortreffelijke kenmerken en decoratie belichaamt deze serie de kwaliteit en het realisme waar Star Wars-liefhebbers van houden. Stel je voor dat je de opwindende kracht van de First Order Riot Control Stormtrooper hanteert met de Force FX Z6 Riot Control Baton uit Star Wars The Black Series, gemodelleerd naar het wapen uit Star Wars: The Last Jedi. Een waarheidsgetrouwe replica van een van de wapens van de First Order Stormtroopers uit Star Wars: The Last Jedi, deze authentiek ontworpen Z6 Riot Baton wordt aangevuld met een echt metalen handvat en een flip-to-activeringsmechanisme voor volledige uitbreiding van de wapenstok . De Force FX Z6 Riot Baton beschikt ook over authentieke filmgeluidseffecten, een vibrerende motor op het handvat van het stokje en een standaard voor weergave. Extra producten worden elk afzonderlijk verkocht. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  • Inclusief stok, standaard en instructies.
  • 1:1 replica op ware grootte gemodelleerd naar het wapen uit Star Wars: The Last Jedi
  • Realistische lichteffecten en authentieke filmgeluiden
  • Echt metalen handvat met vibrerende motor
  • Zelflossende uitklapbare tanden
  • Displaystandaard
  • Volwassen
  • X3 1.5V AA ALKALINE BATTERIJEN VEREIST.